Onze versnellers
zijn rasondernemers

Er is geen betere adviseur dan uw collega-ondernemer.
Samen met hen werken onze ervaren Business Versneller coaches aan uw succes.

Jelle Bartels
Next Step Factory

Mijn motto is: verander niet, haal eruit wat erin zit! Als ondernemende kartrekker help ik bedrijven en organisaties het beste uit hunzelf te halen. Om werkelijke stappen te maken richting hun droom en ambitie. Dat doe ik door ondernemers weer aandacht te laten geven aan hun droom of passie, en deze in te vullen. Om die mogelijkheden aan te boren coach, begeleid en faciliteer ik ondernemers en hun team. Dat doe ik met een combinatie van mijn eigen praktische ondernemerskennis en bewezen tools, zoals het Business Model Canvas. Samen vertalen we een idee of droom naar een concreet stappenplan om deze vervolgens te realiseren. Zo help ik ondernemers om eruit te halen wat er al in zit!

Bart Vermeulen
Bart, Shifting Business

Groei in je business! In je onderneming en je ondernemerschap. Dat is wat ik jou en je organisatie kom brengen. Met 25 jaar veelzijdige ervaring in ‘de business’, als ondernemer, senior manager en consultant is mijn overtuiging dat de Beste Toegevoegde Waarde (BTW) van een organisatie ontstaat als er echte betrokkenheid is met zowel medewerkers als klanten. Dat begint met een juiste houding van de “sales’ en alle andere medewerkers die samen de klantwaarde waarmaken. Succesvolle business gaat om het boven verwachting waarmaken van de verwachtingen van mensen. Door echte en duurzame klantwaarde te ontwikkelen, verkopen en leveren. Ik help jou met de richting die je gaat, de inrichting die je kiest en de verrichting die je uitvoert.

Joep Firet
Beter Koersen

Inspirator is het woord dat het best bij mij past. In die rol draag ik concreet bij aan de ontwikkeling van middelgrote en grote organisaties. Bij alles wat ik doe wil ik klanten, organisaties en de mensen die daar werken gelukkig laten zijn met elkaar. Ik ben altijd op zoek naar verbinding en werk daarbij wel steeds vanuit een zakelijke context. Samen gaan we op zoek naar de kansen. Om die te verzilveren, begeleid ik organisaties en teams binnen het complete spectrum van organisatieontwikkeling; van visie en strategie tot gedrag. Zo gaan we samen steeds vooruit.

Patrick Steggerda
Beter Koersen

Ik adviseer en coach ondernemers en leiders om samen de gewenste beweging en innovatie te creëren. Mensen noemen me een positieve aanjager die inspireert, energiek is en doelgericht werkt. Dat sluit goed aan bij mijn passie om een organisatie in beweging te brengen. Door ondernemers te laten ontdekken hoe ze hun persoonlijke en teamtalenten nog effectiever kunnen maken. In alles wat ik doe geloof ik sterk in een aanpak waarbij medewerkers en klanten meedoen. Want organisaties die er nu in slagen om medewerkers te boeien en te binden zijn volgens mij de winnaars van de toekomst.

Ingrid Veenstra
Organisatieontwikkelaar

Vanuit een integrale visie help ik ondernemers en organisaties bij het aanbrengen van focus en structuur, help ik bij het (her)organiseren van processen en bij team- en talentontwikkeling. Een goede samenhang tussen de “harde” tools en de meer “zachte” aspecten als zingeving en organisatiecultuur zijn in mijn ogen een voorwaarde voor succesvolle organisaties.

Soms is een bedrijf in korte tijd zo snel gegroeid dat alle activiteiten effectief opgelijnd moeten worden. Of omgekeerd; de resultaten van een onderneming zijn teruggelopen en de organisatie moet hierop worden aangepast. Met mijn bedrijfskundige achtergrond en ervaring in eindverantwoordelijke posities in (industriële) ondernemingen, kan ik ondernemers en bedrijven snel bijstaan. Ik weet organisaties snel in beweging te krijgen en de juiste maatregelen te treffen, zodat de organisatie weer gezond verder kan.

Ik run tenslotte met mijn partner ons eigen camperbedrijf.

Xander Smit
Ferocia

Ondernemers worden soms teveel afgeleid door randzaken, administratie en regelgeving. Met mijn ervaring wil ik ondernemers rust bieden en helpen focus te houden op de doelen die ze zich gesteld hebben. Ik kan op een pragmatische manier overzicht bieden door de onderneming beter te organiseren, managementinformatie te structureren en de administratie te verbeteren. Daarnaast kan ik ondersteunen door de juiste vragen te stellen. Het gaat mij er om in workshops talenten te bundelen en van het inzicht van anderen te leren door kruisbestuiving te stimuleren. Ook bij het coachen van ondernemers en managers richt ik me op het vertalen van goede ideeën naar de praktijk van de onderneming. Een positieve kijk op de wereld, een goede dosis kennis en een energieke aanpak, dat is wat ik breng!

Marcel Pennings
Marcelpennings.nl

Ik ben een enthousiaste teamcoach en trainer. Ik voel me op mijn gemak bij vraagstukken waarin samenwerking een grote rol speelt. Ik heb een positieve benadering waarbij ik uitga dat er al wordt samengewerkt, bekijkt wat daarin goed gaat en bouw dat verder uit. Je kan leren van wat er niet goed gaat maar je kan veel meer leren van wat al goed gaat.

Benader mij wanneer je samenwerking op een hoger plan wil tillen. Met name binnen technische teams heb ik ruime ervaring opgebouwd. Ik werk daarbij graag met de kleuren van Insights Discovery om inzichtelijk te maken dat de kracht van de verschillen, de kracht van het team is.

Egbert Reerink
DGApartner

Als je ergens mee start komt altijd het moment dat het stopt – gewenst of ongewenst: of het nu gaat om vakanties, een goede klant, of om (jouw rol in) jouw bedrijf. Ik maak bedrijven verkooprijp. Daar moet je bijtijds mee beginnen. Daarom is mijn motto: “STARTEN MET STOPPEN”. Ik treed hierbij op als DGApartner en vertrouwenspersoon zakelijk en persoonlijk – want als DGA heb je behoefte aan een klankbord, nieuwe invalshoeken, structuur en tegengas.

Paul Dorrepaal
De Buitenbocht

Ik richt mij op gedrags- en organisatieverbetering. Mijn stellige overtuiging is dat mensen zoveel meer effectief zijn als ze met souplesse kunnen werken. Daarom zet ik organisaties dat ze hun mensen stimuleren en in staat stellen met die souplesse langdurig effectiever te werken.

Met aan mijn klanten de uitdaging om de bocht soepel in te zetten. Geen rechte haakse hoek waarin hard bijgeremd moet worden, maar juist een bocht waarin met souplesse snelheid behouden wordt.

“Samen met mijn partners help ik mensen, teams en organisaties zich te versnellen juist door de ruimte te nemen.

En dan doorpakken…!”

Patrick van Gils
Toppresentaties.nl

Mijn motto is “Pak je podium! En show-jezelf en show-je business.

Bedrijven en ondernemingen die zichtbaar zijn, zijn succesvoller. Maar hoe laat je je als ondernemer aan de buitenwereld zien en horen? Wat is de kernboodschap van jezelf en van jouw bedrijf? En wat zeg je eigenlijk als iemand jou vraagt “En wat doe jij eigenlijk?”

Met ruim 20 jaar marketing, communicatie- & woordvoerders-ervaring bij zeer succesvolle, sterk gegroeide A-merken zoals McDonald’s Nederland, Makro, Studio 100 (van succesondernemer Gert Verhulst), profiteert iedere ondernemer voor de groei van zijn bedrijf van Patrick’s “schatkist” vol tips, tricks & praktische tools.

Hij leert jou en je medewerkers (je ambassadeurs!) hoe je met een korter, krachtiger en overtuigender verhaal bestaande klanten beter weet te binden en meer nieuwe klanten weet te vinden

Hoe zou je het vinden als jouw bedrijf met een woest aantrekkelijk verhaal steviger ‘op de kaart’ komt te staan in jouw markt?

Wendy Woelders
Hands On Innovation

Na ruim twintig jaar binnen bedrijven actief bezig te zijn geweest met innovatie en business development weet ik het zeker: Geslaagde innovatie is zelden een kwestie van geluk hebben! Wel van hard werken en keuzes voor richting en focus durven maken. Het gaat er niet om dat je de dingen juist bouwt, daar zijn de meeste bedrijven goed in, maar dat je de juiste dingen bouwt. Oftewel, succesvolle producten en diensten ontwikkelen waar men echt op zit te wachten én waar je geld mee kunt verdienen! Ik noem dit slim vernieuwen. Ik heb van mijn passie voor slim innoveren inmiddels mijn dagelijkse praktijk gemaakt en help bedrijven én hun medewerkers toekomstbestendig te worden.

Woorden die mij als persoon kenmerken? Gedreven, ondernemend, nieuwsgierig en betrokken.

Guy van Wunnik
Richtinggevoel

In mijn optiek is een bedrijf één geheel. De missie, waarden, processen en producten moeten kloppen met elkaar. De harde kant moet in balans zijn met de zachte. Ik help graag het MKB vooruit door goed de strategie en de bedrijfsvoering goed op elkaar af te stemmen. Belangrijk vind ik dat je als bedrijf nadenkt over de toekomst, waarom ben je over 5 jaar nog een waardevol bedrijf? Hoe ga je om met verandering in je business model door thema’s als duurzaamheid / circulariteit, werkgeluk of disruptieve verdienmodellen?

Ik werk vaak in de rol van coach, adviseur of organisatieontwikkelaar. Met mijn bedrijfskundige kennis help in je in jouw groeiplannen en ambities, en de keuzes die je hierin hebt te maken.

Jeroen Bais
Next Step Factory

Voor mij begint elke innovatie in een bedrijf bij de mens. Dus óók (of juist vooral!) bij de ondernemer zelf. Waar sta jij, waar wil je met je bedrijf heen? Mijn bloed gaat sneller stromen als ik de mensen in een bedrijf met elkaar én de doelstellingen van het bedrijf kan verbinden.
  • Betrokken mensen werken vanuit hun eigen talent en hun eigen kracht.
  • Betrokken mensen zijn niet alleen productiever, maar ook winstgevender.
  • Betrokken mensen vormen de basis voor het geluk in je bedrijf en in je leven.
Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn menselijke aanpak. Intuïtief en zelfbewust schep ik een veilige ruimte voor iedereen in de groep. Ik zorg ervoor dat iedereen verbonden blijft en tegelijkertijd ben ik ook kritisch.  Soms moet je uit comfort zone komen om jezelf te kunnen ontwikkelen.  Alleen dan creëer je een bevlogen bedrijf met betrokken medewerkers.

Ellen Schoeman
Office Manager

Aan elk einde zit ook weer een nieuw begin…..
Van 21 jaar directiesecretaresse bij de overheid, naar 12 jaar partner van een bouwbedrijf, naar PA bij een commercieel bedrijf en dan toch weer de opstart voor je eigen onderneming.
Met plezier werk ik als online office manager voor de Business Lapps Nederland.
Ik zie het dan ook als een uitdaging om hun werkdruk te verlagen. Des te meer energie er overblijft voor de echt belangrijke zaken: positief groeien met je bedrijf”! Flexibel en toegankelijk samenwerken is voor mij een van de beste basis voor een positieve werkomgeving. Deze positieve werkomgeving is duidelijk voelbaar bij het team van de Business Versnellers.
Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Bel mij, dan help ik u graag verder.
Wij staan graag voor u klaar! Professioneel, betrokken, snel en duidelijk.

Gerrit Adema
Innercontext

“Waardecreatie vergroot het onderscheidend vermogen en de continuïteit van iedere organisatie”.
Mijn persoonlijke drive is het ontwikkelen van mens en organisatie. Als eigenaar, directeur of manager van je bedrijf ben je voortdurend actief met je omgeving en de vertaling hiervan naar de praktijk. Veel gaat goed en sommige zaken had je toch graag anders gezien. Als organisatieadviseur kijk je met andere ogen naar wat er op een werkvloer gebeurt en ben je alert waar de bedrijfsblindheid zijn intrede heeft gedaan. De verschillende aspecten van een organisatie breng ik in kaart waarbij het creëren van samenhang, het (her)vinden van balans en het terugbrengen van de menselijk maat het uitgangspunt is. Hiermee ontstaat er een verbinding tussen de hogere doelen van de organisatie (missie) en de waarde die wordt gecreëerd voor klanten en andere belanghebbenden. In mijn rol als organisatieadviseur en coach richt ik mij op persoonlijk leiderschap, het geven van praktische handvatten, nieuwe inzichten en houd ik je een spiegel voor. Authenticiteit, humor en professionaliteit zijn kenmerken in mijn werkwijze waarbij de focus ligt op het realiseren van een optimale waardecreatie en (persoonlijke) groei.

Is het voor jou ook tijd om
je Business te Versnellen?