Het Business
Versneller
programma

Met de Business Versneller werk je in zes hands-on bijeenkomsten aan de verdieping van jouw vaardigheden als ondernemer. Zo (her)vind je de koers van jouw ondernemerschap en bedrijf. En creëer je versnelling in jouw eigen organisatie. Onze coaches en andere ondernemers uit verschillende sectoren dagen je uit.

 

Door de combinatie van wisselende groepen en uitdagende praktijkopdrachten haal je rendement uit elke bijeenkomst. Maar ook tussen de sessies blijf je in beweging door zelfstandig aan opdrachten te werken. Zo houd je de vaart in jouw onderneming.

Het programma bestaat uit:

Module 1: De levenslijn van een bedrijf

Samen ontdekken we waar je nu staat als ondernemer en met je bedrijf. Verder werken we aan jouw missie, visie en bedrijfscultuur. En gaan we op zoek naar de bron van jouw motivatie.

Module 2: Leiderschap

We leggen een basis voor begrip over jouw leiderschap- en communicatiestijl. We gaan aan de slag met leiderschapsprofielen. Je leert hoe je jouw voorkeuren kan inzetten om het maximale te halen uit jezelf en het team waarmee je werkt. Waar liggen je valkuilen en vooral ook je talenten.

Module 3: Huidig Business Model en innovatie

Deze dag onderzoeken we met behulp van het Business Model Canvas (r) de bouwstenen van jouw bedrijf. Zo breng je jouw bedrijf nog beter in kaart, leg je een blauwdruk en verken je de kansen om te versnellen. Je onderzoekt innovatiemogelijkheden waarmee jouw bedrijf relevant blijft.

Module 4: de aantrekkelijkheid van je aanbod.

De focus verschuift op deze dag van analyse naar ambitie; je bepaalt een effectieve marktstrategie, afgestemd op jouw aanbod, de doelgroep en ambities. Waar ligt de focus van jouw versnelling?

Module 5: het ja-maar plan

Een dag die centraal staat met het uitwerken van de door jouw gekozen versnelling. Je bepaalt de stappen die nodig zijn voor het succes voor jouw versnelling. Samen met je collega-ondernemers ontwerp je mogelijkheden om uitdagingen te beslechten.

Module 6: Realiseren, doen en communiceren

Alles wat je hebt voorbereid, bedacht en vormgegeven, moet ook gecommuniceerd worden naar alle stakeholders en dat blijft vaak onderbelicht. Wij maken daar ruimte voor. Jouw verhaal is het waard verteld te worden. Met 6 handvatten leer jij jouw verhaal vertellen. Overal!

Is het voor jou ook tijd om
je Business te Versnellen?