Wat is de
Business
Versneller?

De Business Versneller is een doelgericht ondernemersprogramma met concrete bouwstenen om je eigen bedrijf naar een volgende fase te tillen. In zes praktische bijeenkomsten verdiept je jouw vaardigheden als ondernemer én breng je versnelling aan in jouw eigen bedrijf. Je leert omgaan met de dynamiek in de huidige markt en de eisen die dit aan jouw strategie, marktbenadering en organisatie stelt. Met slimme tools, zoals het Business Model Canvas en het Markt Keuze Model, krijg je snel het overzicht om een grote sprong voorwaarts te maken.

Leren van elkaar

Bij de Business Versneller staat de praktijk centraal. Je werkt stapsgewijs aan jouw eigen versnelling. Je staat hier niet alleen voor. Onze coaches en de collega-ondernemers nemen je mee en dagen je uit. In onze ogen is er namelijk geen betere adviseur voor een ondernemer dan een andere ondernemer. Door deze formule krijg je waardevolle handvatten en feedback voor een nog beter rendement. Zo heh je steeds een reëel beeld van de kansen en valkuilen.

Om te zorgen dat je werkt met een stevig fundament, betrek je ook jouw medewerkers en klanten in het proces. Door plannen en ideeën steeds te testen en te toetsen, word je gestimuleerd om continu scherp te zijn. Het is ook zeer efficiënt: je werkt alleen aan onderdelen die ook in de praktijk werken.

Aanpak

De Business Versneller neemt jou en collega-ondernemers mee in een groeitraject. In de eerste drie bijeenkomsten ligt de nadruk op de analyse en brengen we ambities en kansen in kaart. Daarna kies je de beste versnellingskans en werk je deze samen met mede-ondernemers uit in de volgende drie workshops. Soms werk je plenair, de andere keer in kleinere groepen. Zo kun je altijd snel met collega’s en coaches schakelen. Bovendien weet je dat je met de kennis en ervaring van de ondernemers uit jouw groep de vaart erin houdt.

Partners

Wij zijn de Business Versneller

Next Step Factory

Succesvolle ondernemers blijven innoveren en ontwikkelen. Zo blijf je iedereen een stap voor. Maar durf je de eerste stap te zetten? Wij helpen je consequenties te overzien en de route te bepalen. Zo zorgen we dat je ook echt bereikt wat je wilt. Doelgericht en zonder energie te verspillen. Next Step Factory helpt je plannen en ideeën te ontwikkelen, te toetsen en vooral ook waar te maken. Klaar? Af!

Beter Koersen

Wij willen heel graag dat organisaties en de mensen die daar samenwerken gelukkig zijn met elkaar. En daardoor succesvol!

 

Onderzoek wijst het keer op keer uit: positieve organisaties creëren meer welzijn voor de medewerkers, meer waarde voor klanten en meer winst voor de aandeelhouders.

Bart

Een onderneming is altijd in beweging. Ontwikkelingen gaan razendsnel en klanten worden steeds kritischer. Om ze echt te boeien en te binden, is meer nodig dan het leveren van producten en diensten. Je wilt ze verrassen. Maar hoe pak je dat aan? Daar help ik je mee. Door met een duidelijk en praktisch proces steeds aan de knoppen te draaien, verschuiven we samen naar een perfect evenwicht. Dat is Shifting Business.

Is het voor jou ook tijd om
je Business te Versnellen?