Wat is de
Business
Versneller?

De Business Versneller is een doelgericht ondernemersprogramma met concrete bouwstenen om uw eigen bedrijf naar een volgende fase te tillen. In zes praktische bijeenkomsten verdiept u uw vaardigheden als ondernemer én brengt u versnelling aan in uw eigen bedrijf. U leert omgaan met de dynamiek in de huidige markt en de eisen die dit aan uw strategie, marktbenadering en organisatie stelt. Met slimme tools, zoals het Business Model Canvas en het Markt Keuze Model, krijgt u snel het overzicht om een grote sprong voorwaarts te maken.

Leren van elkaar

Bij de Business Versneller staat de praktijk centraal. U werkt stapsgewijs aan uw eigen versnelling. U staat hier niet alleen voor. Onze coaches en de collega-ondernemers nemen u mee en dagen u uit. In onze ogen is er namelijk geen betere adviseur voor een ondernemer dan een andere ondernemer. Door deze formule krijgt u waardevolle handvatten en feedback voor een nog beter rendement. Zo heeft u steeds een reëel beeld van de kansen en valkuilen.

Om te zorgen dat u werkt met een stevig fundament, betrekt u ook uw medewerkers en klanten in het proces. Door plannen en ideeën steeds te testen en te toetsen, wordt u gestimuleerd om continu scherp te zijn. Het is ook zeer efficiënt: u werkt alleen aan onderdelen die ook in de praktijk werken.

Aanpak

De Business Versneller neemt u en collega-ondernemers mee in een groeitraject. In de eerste drie bijeenkomsten ligt de nadruk op de analyse en brengen we ambities en kansen in kaart. Daarna kiest u de beste versnellingskans en werkt u deze samen met mede-ondernemers uit in de volgende drie workshops. Soms werkt u plenair, de andere keer in kleinere groepen. Zo kunt u altijd snel met collega’s en coaches schakelen. Bovendien weet u dat u met de kennis en ervaring van de ondernemers uit uw groep de vaart erin houdt.

Partners

Wij zijn de Business Versneller

Next Step Factory

Succesvolle ondernemers blijven innoveren en ontwikkelen. Zo blijf je iedereen een stap voor. Maar durf je de eerste stap te zetten? Wij helpen je consequenties te overzien en de route te bepalen. Zo zorgen we dat je ook echt bereikt wat je wilt. Doelgericht en zonder energie te verspillen. Next Step Factory helpt je plannen en ideeën te ontwikkelen, te toetsen en vooral ook waar te maken. Klaar? Af!

Beter Koersen

Wij willen heel graag dat organisaties en de mensen die daar samenwerken gelukkig zijn met elkaar. En daardoor succesvol!

 

Onderzoek wijst het keer op keer uit: positieve organisaties creëren meer welzijn voor de medewerkers, meer waarde voor klanten en meer winst voor de aandeelhouders.

Bart

Een onderneming is altijd in beweging. Ontwikkelingen gaan razendsnel en klanten worden steeds kritischer. Om ze echt te boeien en te binden, is meer nodig dan het leveren van producten en diensten. Je wilt ze verrassen. Maar hoe pak je dat aan? Daar help ik je mee. Door met een duidelijk en praktisch proces steeds aan de knoppen te draaien, verschuiven we samen naar een perfect evenwicht. Dat is Shifting Business.

Is het voor jou ook tijd om
je Business te Versnellen?