Onze versnellers
zijn rasondernemers

Er is geen betere adviseur dan uw collega-ondernemer.
Samen met hen werken onze ervaren Business Versneller coaches aan uw succes.

Jelle Bartels
Next Step Factory

Mijn motto is: verander niet, haal eruit wat erin zit! Mijn grootste drive is om het beste uit een bedrijf of organisatie te halen. Dat doe ik door ondernemers weer aandacht te laten geven aan hun droom of passie, en deze in te vullen. Om die mogelijkheden aan te boren coach, begeleid en faciliteer ik ondernemers en hun team. Dat doe ik met een combinatie van mijn eigen praktische ondernemerskennis en bewezen tools, zoals het Business Model Canvas. Samen vertalen we een idee of droom naar een concreet stappenplan om deze vervolgens te realiseren. Zo help ik ondernemers om eruit te halen wat er al in zit!

Bart Vermeulen
Bart, Shifting Business

Groei in je business! In je onderneming en je ondernemerschap. Dat is wat ik jou en je organisatie kom brengen. Met 25 jaar veelzijdige ervaring in ‘de business’, als ondernemer, senior manager en consultant is mijn overtuiging dat de Beste Toegevoegde Waarde (BTW) van een organisatie ontstaat als er echte betrokkenheid is met zowel medewerkers als klanten. Dat begint met een juiste houding van de “sales’ en alle andere medewerkers die samen de klantwaarde waarmaken. Succesvolle business gaat om het boven verwachting waarmaken van de verwachtingen van mensen. Door echte en duurzame klantwaarde te ontwikkelen, verkopen en leveren. Ik help jou met de richting die je gaat, de inrichting die je kiest en de verrichting die je uitvoert.

Joep Firet
Beter Koersen

Inspirator is het woord dat het best bij mij past. In die rol draag ik concreet bij aan de ontwikkeling van middelgrote en grote organisaties. Bij alles wat ik doe wil ik klanten, organisaties en de mensen die daar werken gelukkig laten zijn met elkaar. Ik ben altijd op zoek naar verbinding en werk daarbij wel steeds vanuit een zakelijke context. Samen gaan we op zoek naar de kansen. Om die te verzilveren, begeleid ik organisaties en teams binnen het complete spectrum van organisatieontwikkeling; van visie en strategie tot gedrag. Zo gaan we samen steeds vooruit.

Patrick Steggerda
Beter Koersen

Ik adviseer en coach ondernemers en leiders om samen de gewenste beweging en innovatie te creëren. Mensen noemen me een positieve aanjager die inspireert, energiek is en doelgericht werkt. Dat sluit goed aan bij mijn passie om een organisatie in beweging te brengen. Door ondernemers te laten ontdekken hoe ze hun persoonlijke en teamtalenten nog effectiever kunnen maken. In alles wat ik doe geloof ik sterk in een aanpak waarbij medewerkers en klanten meedoen. Want organisaties die er nu in slagen om medewerkers te boeien en te binden zijn volgens mij de winnaars van de toekomst.

Anne Marie Verkade-Diphoorn
Kiemkr8

Mijn passie is om ondernemers te helpen om hun dromen waar te maken. Regelmatig blijven hun mooie ideeën op de plank liggen. Ik wil ondernemers helpen om deze ideeën succesvol in de markt te zetten. Inmiddels heb ik ruim tien jaar werkervaring bij marketing & business development afdelingen van o.a. Friesland Campina, ZLTO, LTO Noord en CRV Holding. Daar heb ik geleerd hoe grote ondernemingen dat doen.
Momenteel werk ik als creatief concept ontwikkelaar binnen kiemkr8. Een onderneming in Drenthe die ik samen met mijn collega heb opgericht. Middels een modelmatig stappenproces inspireer ik ondernemers om hun plan voor de toekomst op te stellen. Ik help hen om tot nieuwe verrassende concepten en business modellen te komen.

Xander Smit
Ferocia

Ondernemers worden soms teveel afgeleid door randzaken, administratie en regelgeving. Met mijn ervaring wil ik ondernemers rust bieden en helpen focus te houden op de doelen die ze zich gesteld hebben. Ik kan op een pragmatische manier overzicht bieden door de onderneming beter te organiseren, managementinformatie te structureren en de administratie te verbeteren. Daarnaast kan ik ondersteunen door de juiste vragen te stellen. Het gaat mij er om in workshops talenten te bundelen en van het inzicht van anderen te leren door kruisbestuiving te stimuleren. Ook bij het coachen van ondernemers en managers richt ik me op het vertalen van goede ideeën naar de praktijk van de onderneming. Een positieve kijk op de wereld, een goede dosis kennis en een energieke aanpak, dat is wat ik breng!

Bianca Grote Beverborg
Kiemkr8

Ik ben een zakelijk creatief denker met een open en explorerende instelling. Door mijn verbeeldingskracht zie ik nieuwe kansen en initiatieven. Ik kan op creatieve en originele wijze ideeën genereren, waarbij ik me kan losmaken van bestaande ideeën en conventies. Alvorens te adviseren of beslissingen te nemen, verken ik meerdere invalshoeken, zodat de consequenties van de acties in kaart zijn gebracht. Ik ben gedreven, daadkrachtig en werk gepassioneerd om dromen en ideeën van jou, als ondernemer, waar te maken. Laat jouw ideeën groeien!

Is het voor jou ook tijd om
je Business te Versnellen?